Bemærk at vi holder ferielukket fra onsdag d. 02.02.2022 til fredag d. 11.02.2022. Henvendelser besvares i uge 7.

Ruko låsesystemer

Høj kvalitet inden for låsesikring og -systemer

Hos Låsesmed Kolding tilbyder vi kun låseservice i høj kvalitet, og derfor er Ruko låsesystemer også en af vores mest populære valg. Ruko er et visionært mærke indenfor låsesystemer, og en del af den verdensomspændende leverandør af sikringsløsninger, Assa Abloy. Deres udvikling af produkter i tæt samarbejde med blandt andet politi og forsikringsselskaber, er hvad der har sikret Ruko en førende position på markedet snart 100 år efter Rukos grundlæggelse.

Ruko laver flere forskellige typer låsesystemer som alle har et højt sikkerhedsniveau, og giver dig optimal tyverisikring. Der er dog forskel på hvilket type system der egner sig til hvilke behov, og især til offentlige eller erhvervskunder kan det ofte betale sig at have flere sikkerhedsniveauer i låsesystemerne. Dette opnår du blandt andet med Rukos to låsesystemer Triton 501 og Merkur 401, som begge er patenterede systemer der giver mulighed for at variere låsenes sikkerhed inden for samme system. Ruko er en af de mest populære mærker inden for højkvalitets låse til overkommelige priser, men vi levere også andre mærker afhængig af dine behov.

Valget mellem låsesystemer kan også være et spørgsmål om hvilke krav der stilles af dit forsikringsselskab eller af tilsynsførende myndigheder. Som rutinerede fagmænd i branchen er klar til at rådgive dig, når du skal vælge hvilket eller hvilke låsesystemer, der imødekommer dine behov bedst på mulig vis.

Modtag et tilbud
på låseservice

Mulighederne i et låsesystem

låsesmed kolding - låsesystem ruko asa abloy sikkerhedskort 600x400
låsesmed kolding - låseservice ruko triton 501 nøgle

Rukos udvalg af produkter

EVVA låsesystemer

låsesmed kolding - låsesystem erhverv hoveddør

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på Ruko-låse

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice