Bemærk at vi holder ferielukket fra onsdag d. 02.02.2022 til fredag d. 11.02.2022. Henvendelser besvares i uge 7.

Montering af låse

Dør- og låsetype

Når man skal have monteret nye låse, er det betydeligt, at den enkelte lås passer til det enkelte behov. Der er flere forskellige låsetyper. Den mest almindelige er cylinderlåsen, der findes som både en kasselåse og indstukne låse. En kasselås monteres på dørens indvendige side, og beskyttes dermed af døren selv. Ofte installerer vi kasselåsen med indvendige vrider således, at når man drejer nøglen modsat i låsen, går den ind og blokerer selve vrideren i smæklåsen, hvilket øger låsens styrke og sikkerhed. En indstukket lås bliver monteret inde i døren ved selve håndtaget. Denne type lås sikres af en cylinderring eller et sikkerhedslangskilt, der gør at det er markant sværere at vride eller brække cylinderen for på den måde at tiltvinge sig adgang. Eftersom en indstukket lås sidder inde i selve låsen kræver det i nøgle tilfælde, at man udskifter hele døren.

En cylinderlås fungerer ved hjælp af en låsecylinder, som indeholder en række stifter, der sikrer døren. I dag bruger man 6 til 11 stifter, hvor 11 stifter er det sikreste. Vi forhandler og monterer en lang række forskellige låsecylindere, så man kan få både dråbecylindere, Ruko-cylindere og mange andre typer. Hvilken type som du bør anskaffe dig, afhænger af dit tilfælde og behov, hvor vi som altid står klar med gode råd, professionel vejledning og låseservice. Udover sikkerheden ved låsen kan det være en væsentlig fordel at få anskaffet sig en systemnøgle.

En systemnøgle er sikret ved, at den ikke kan kopieres medmindre man angiver en adgangskode til låsesmeden. Således er man sikker på, at en uautoriseret person ikke blot kopiere systemnøglen for på den måde at få let adgang til en bolig. Derudover er systemnøgler praktiskfleksible. Man kan have én nøgle, der kun giver adgang til sommerhuset (en fordel hvis man eksempelvis udlejer) og en anden nøgle, der giver adgang til både sommerhus og egen privatbolig.

Modtag et tilbud
på låseservice

Sikring af det private hjem

låsesmed kolding - værktøj installation teknik
låsesmed kolding - låsesystem dørnøgle

Forsikringsgodkendte låse

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på låsemontering

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice