Bemærk at vi holder ferielukket fra onsdag d. 02.02.2022 til fredag d. 11.02.2022. Henvendelser besvares i uge 7.

Oplukning

"Hjælp, jeg er låst ude!"

De fleste har prøvet at stå i den uheldige situation, hvor man af en eller anden grund er blevet låst ude af sin bolig. Dette kommer altid ubelejligt, og skaber frustrationer hos de fleste. Kontakt Låsesmed Kolding i åbningstiden og aftal nærmere vedrørende oplukning – vi rykker ud akut. Hvad enten du er lukket ude på grund af tab af nøgle eller en smækket dør, er vores fagmænd rustet med det nødvendige udstyr. Med tværfaglig erfaring indenfor låseteknik og service forstår vi, at en opgave i forbindelse med oplukning og især låsesikring ikke blot handler om løsning men også punktlig levering af denne. Når vores kunder venter i kulden, arbejder vi systematisk fra det øjeblik opkaldet modtages til at servicen er leveret, og kunden er inde i varmen igen. Det kalder vi effektiv låsesmedsservice.

For at forbygge imod tidskrævende og problematisk nøgletab, tilbyder vi som del af vores service, at duplikerer en eksisterende nøgle således, at du er sikret med ekstranøgler. Det er med til at minimere omfanget af situationen, og kan mindske risikoen for indbrud og tyveri. Udover oplukning tilbyder vi også omkodning af diverse låse i hjemmet. Således kan man trygt stole på boligens låsetekniske installationer og prevention imod udvedkommende.

Sikkerhed og tryghed er nøgleord for os. Det er i den forbindelse lovpligtigt at fremvise gyldigt legitimation og billed-ID, når en autoriseret låsesmed giver personer adgang til en ejendom. Som låsesmedsfirma varetager vi dermed ansvar for, at de rette beboere får den retmæssige adgang ved vores serviceudførsle. Og det garanterer vi overfor lokalsamfundet.

Modtag et tilbud
på låseservice

Omkodning af låse

låsesmed kolding - oplukning akut låseservice
låsesmed kolding - låsesystem ruko asa abloy sikkerhedskort 600x400

Hvornår skifter man lås?

5 gode råd til låsesikkerheden

låsesmed kolding - oplukning låsepistol døråbner

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på oplukning

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice