Bemærk at vi holder ferielukket fra onsdag d. 02.02.2022 til fredag d. 11.02.2022. Henvendelser besvares i uge 7.

Dørautomatik

Adgangskontrol privat

Søger du en løsning med ubesværet persontrafik, og overvejer du at installere dørautomatik? Låsesmed Kolding løser dagligt disse og lignende problemer. Forskellige slags dørstyring kan være med til at give en både elegant og behagelig oplevelse ved indgange og udgange, og det er ofte en vigtig komponent på mange arbejdspladser hvor effektivitet er et nøgleord. Vi har stor erfaring med hvilke slags dørautomatik der kan anbefales til hvilke steder og typer af brug.

Vi installerer både dørlukkere til brug ved brandsikring, eller varmeoptimering, eller det kunne være et komfortsystem som letter modstanden ved åbning og lukning af døre. I erhvervssammenhænge giver dørautomatik en langt mere behagelig og praktisk arbejdsgang, da man kan komme nemt rundt i bygningen, gennem både enkelt og dobbeltdøre – også når man ikke har en ledig hånd til at åbne og lukke med. Her er kvalitet og driftsikkerhed en topprioritet, da mange offentlige institutioner og virksomheder er afhængige af at mange mennesker skal kunne passere ind og ud af bygninger ubesværet. Her er det også muligt at installere sekventiel dørautomatik hvis det er flere døråbninger der skal koordineres sammen. 

Valget af dørautomatik afhænger meget af brugergruppen, og det stiller forskellige krav til drift og personsikkerhed, om det er børn, ældre eller bestemte erhverv der skal have lettere persontrafik.

Modtag et tilbud
på låseservice

Få en sikker vurdering

låsesmed kolding - alarmsystem overvågning sikkerhed
låsesmed kolding - låsesystem erhverv dørlås

Stort udvalg i dørautomatik

Elektronisk adgang

låsesmed kolding - låsesystem kontaktløs nøglekort nøglebrik

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på låseteknik

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice