Bemærk at vi holder ferielukket fra onsdag d. 02.02.2022 til fredag d. 11.02.2022. Henvendelser besvares i uge 7.

Adgangskontrol og brandsikring

Adgangskontrol privat

Der er sket meget indenfor de seneste år i forhold til sikkerhed af den private bolig. I den forbindelse er adgangskontrol en moderne form for sikring, der implementeres i støt stigende grad. Det er essentielt, at man ved hvem der har adgang til enten bolig, opgang eller ejendom. Det forbygger at det kun er berettiget personer, der har adgang og lukkes ind. Elektroniske låsesystemer er blevet særligt populære de seneste år. De elektroniske låsesystemer har i lang tid været forbeholdt virksomheder og hotelbranchen. Nu er prislejet dog nede i et niveau, hvor den private forbruger med fordel kan være med. En af de mest brugte elektroniske låse på markedet er Yale Doorman systemet.

Doorman systemet skaber fleksibilitet, da du kan låse døren op med enten en nøglebrik, en kode eller med en fjernbetjening. Derudover kan man indstille døren til automatisk at låse efter noget tid eller på et bestemt tidspunkt på døgnet. Dette betyder, at det er slut med at være usikker på, om man har husket at låse hoveddøren. Vil man vide sig sikker, kan man tjekke om den er låst på en tilhørende app. Derudover har nøglebrikkerne den fordel, at man nemt kan slette dem fra systemet, hvis en eller flere går tabt, og derpå bestille nogle nye. Får man håndværkere på besøg eller andre, som man ønsker, kun skal have en midlertidig adgang til hus og ejendom, er det muligt at lave en midlertidig kode, der kun virker i et bestemt tidsrum. Derved sikres det, at det kun er de ønskede personer, der har adgang til huset. Det elektroniske låsesystem letter på den måde hverdagen samtidig med, at den øger sikkerheds- og tryghedsrammen.

Bor man i et større hus kan man med fordel få installeret en dørtelefon. Moderne dørtelefoner kan i dag ringe direkte op til en mobiltelefon, hvorfra man også kan åbne døre eller porte. Derved kan man nemt høre hvem, der står ved døren og lukke op, mens man står i køkkenet og forbereder maden. Man kan desuden få installeret et kamera i dørtelefonen således, at man også kan se hvem, der står foran døren. Dette skaber en øget sikkerhed og tryghed. Vi har stor erfaring indenfor adgangskontrol og kan vejlede dig til den ideelle løsning for dig, din familie og dit hjem.

Modtag et tilbud
på låseservice

Adgangskontrol erhverv

låsesmed kolding - alarmsystem adgangskontrol kodelås
låsesmed kolding - låsesystem hardware teknologi

Brandsikring, ABA- og ABDL-anlæg

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud til din ejendom

Modtag et tilbud
på låseservice

Modtag et tilbud
på låseservice